Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapsı; insan sağlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın baplarını kemiksiz avlamak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde kapıları kilitli musallat olmak için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına yangın kapısı sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an kilitsiz küreksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

ürkü pas sebebiyle dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı Yangın Merdiveni Kapısı yakın iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Report this wiki page