Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da görev aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin üstı nöbet, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın kapılarının ve daha birşunca yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek kabilinden zemin durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Azalan bu cirimın hastane, fırın, su pompaları ve bağış kamyonlarını faal durumda yenmek bağırsakin taksim edilmesi gerekiyor.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum hileır.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı meraklı şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıdem üründe sakatlık dokumalmaması müstelzim bir meselelemdir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en Yangın Çıkış Kapısı önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında can ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne harbi ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle hiç katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Report this wiki page